Hopp til hovedinnhold

iF Design Award

Prinsippet for utvikling av verktøy er det samme som det har vært siden “tidenes morgen”,nemlig å kunne utføre mer arbeid på kortere tid og med mindre anstrengelser. I HiKOKIs verktøyprogram forekommer ingen kompromisser. Samtlige maskiner er utvikletfor å tåle stor belastning i et profesjonelt miljø...år etter år. Fokus er kontinuerlig rettet mot den profesjonelle brukers krav til kvalitet, brukervennlighet,ergonomi, sikkerhet, design og miljø ned til minste detalj, noe som har resultert i den prestisjetunge utmerkelsen iF Design Award hele 11 ganger siden 2003.

BRANSJENS MEST PRESTISJETUNGE UTMERKELSE

iF Design Award ble første gang utdelt i 1954. I dag, over 50 år senere, er denne prisen ansett som en av verdens største, viktigste og mest prestisjefulle designutmerkelser. Konkurransen lokker til seg over 2.000 bidrag fra over 40 land hvert eneste år, noe som påviser en økt internasjonal bevissthet på produktdesign.

Prisen deles årlig ut på Hannover Exhibition Centre. Juryen består av internasjonalt anerkjente designere. Vinneren kåres på grunnlag av en rekke strenge kriterier som design, kvalitet, utførelse, materialvalg, nytenkning og funksjonalitet. Vinnerne er, i tillegg til retten til å benytte iF’s designlabel, også garantert iF’s spesialstatus.

iF’s kvalitetsstempel har blitt et internasjonalt varemerke med høy markedsverdi som garantist på det nyeste innen design.

HiKOKI - Award Winners